Microsoft Project, PC

Det er slik at Microsoft Project har en nett-versjon og en skrivebord-versjon

Om du skal bruke nett-versjonen så må du logge på med ditt Office365 brukernavn.

Her får du direkte link til Project https://project.microsoft.com/nb-NO/

Om du skal bruke skrivebord-versjonen, så må det installeres på din datamaskin. Her vises hvordan man kan installere Microsoft Project på datamaskinen.

Det første du må gjøre er å åpne nettleser og logge på portal.office.com Her skal du logge på med din Office365 jobbkonto.

Tast inn passord og godkjenne enten via appen eller SMS

Deretter skal du klikke på ditt bilde eller initialer oppe til høyre og velg så View account

Velg Office Appsog App & Devices og deretter velg Project. Pass på at du velger riktig språk før du trykker på install Project”

Etter at man har trykket på «Install Project» får man opp en dialogboks, som vist nede. Her skal du lagre filen og gjøre det som står forklart under for å fullføre installasjonen. Det mest normale er at filen blir lagret i mappen for “nedlastinger” på din datamaskin.