Bruke en delt postboks på en mobil enhet (telefon eller nettbrett)

Hvis du vil ha tilgang til en delt postboks på en mobil enhet, bruker du denne fremgangsmåten:

1. Logg på den primære kontoen i Outlook for iOS eller Android.

2. Trykk på Legg til konto-knappen i venstre navigasjonsrute, og trykk deretter på Legg til en delt postboks.
    Legg til en delt postboks i Outlook Mobile.

3. Hvis du har flere kontoer i Outlook Mobile, velger du kontoen som har tilgang til den delte postboksen.
    Velg kontoen som har tilgang til den delte postboksen.

Etter at konfigurasjonen av kontoen er fullført, vises den delte innboksen i kontolisten i Outlook for iOS eller Outlook for Android.