Du kan videresende eller omadressere e-postmeldingene dine automatisk ved å konfigurere innboksregler i Outlook på nettet. Dette er nyttig hvis du vil lese og svare på meldinger fra en annen e-postkonto eller hvis du vil at noen andre skal motta og svare på e-post i ditt fravær.

Obs!: Hvis instruksjonene ikke samsvarer med det du ser, kan det være du bruker en eldre versjon av Outlook på nettet. Se Instruksjoner for klassisk Outlook på nettet.

1. Øverst på siden, velg > alternativet for å vise alle innstillingerInnstillinger Innstillinger > Vis alle Outlook-innstillinger.

2. Velg e-postvideresending.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil aktivere videresending, velg Start videresending, skriv inn e-postadressen for videresending, og velg Lagre.

Obs!: Merk av for Behold en kopi av videresendte meldinger hvis du vil at en kopi av den opprinnelige meldingen skal beholdes i postboksen.

• Hvis du vil deaktivere videresending, velg Stopp videresending, og velg Lagre.

Instruksjoner for klassisk Outlook på nettet

1. Velg Innstillinger Innstillinger > E-post øverst på siden.

2. I Alternativer-menyen klikker du E-postKontoer Videresending.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil aktivere videresending, velg Start videresending, skriv inn e-postadressen for videresending, og velg Lagre.

Obs!: Merk av for Behold en kopi av videresendte meldinger hvis du vil at en kopi av den opprinnelige meldingen skal beholdes i postboksen.

• Hvis du vil deaktivere videresending, velg Stopp videresending, og velg Lagre.