Når du mottar en ny PC bestilt gjennom FAIT må denne først klargjøres.

På forhånd må du oppgi hvem som skal benytte PCen slik at riktige lisenser blir lagt inn.

Dette bør gjøres ved bestilling.

Når du er klar til å begynne klargjøringen, kobler du til strøm og starter PCen.

Besvar spørsmålene som gjelder språkoppsett.

Du må deretter koble den til et nettverk med tilgang til internett.

Bruk gjerne tilkobling med kabel, eller koble deg til et trådløst nettverk med tilhørende passord.

Når du får spørsmål om hvordan du vil konfigurere, så velg konfigurer for en organisasjon.

Nå må du logge på med epostkonto og passord.

Den du logger på med her vil automatisk bli administrator på PCen, så det bør være den som skal bruke PCen som gjør dette.

Hvis du skulle få en feilmelding rett etter dette, kan det være du mangler en lisens e.l. Ta i så fall kontakt med FAIT.

support@frelsesarmeen.no